Zapytanie ofertowe w zakresie zakupu sprzętu do wyposażenia kuchni
Działanie sfinansowane ze środków Programu Rozwoju Organizacji Obywatelskich na lata 2018-2030 „Wsparcie działań misyjnych i rozwoju instytucjonalnego Katolickiego Stowarzyszenia Niepełnosprawnych Archidiecezji Warszawskiej”
Zapytanie ofertowe
dotyczy jednostki:
Dom Rehabilitacyjno Opiekuńczy ul. Piasta 5 05-822 Milanówek
tel: 22 724 98 52
termin składania ofert: 15 listopada 2019
miejsce i sposób składania ofert:
w formie papierowej na adres:
Katolickie Stowarzyszenie Niepełnosprawnych Archidiecezji Warszawskiej
ul. Deotymy 41 01-441 Warszawa
lub drogą elektroniczną:
e-mail: milanowek@ksnaw.pl
osoba udzielająca informacji w sprawie zapytania:
Waldemar Leśniak tel: 22 724 98 52
termin realizacji zamówienia: 14 dni od daty podpisania umowy / zamówienia
opis przedmiotu zamówienia zakupu :
1 szt.- zmywarki kapturowej
1 szt.- krajalnica
1 szt.- lada/stół chłodniczy
1 szt.- stół z szafką
minimalne parametry techniczne zmywarki kapturowej
ilość zamawianego sprzętu- 1 szt.
cykle mycia 120, 180,
zasilanie 400 V 3/
moc znamionowa 12-15 kW
dozownik płynu myjącego
programator elektroniczny
dozownik płynu płuczącego
Kosze 500x500 mm
Serwis cała Polska
minimalne parametry techniczne krajalnicy
ilość zamawianego sprzętu – 1 szt.
urządzenie do krojenia wędlin
średnica noża 25 mm
wbudowana ostrzałka
zasilania 230 V 50 Hz 1 faza
grubość krojonego plastra 0 - 16 mm
minimalne parametry techniczne lady/stołu chłodniczego
ilość zamawianego sprzętu – 1 szt.
wymiary 950x700x850 mm
zasilania 230 V 50 Hz 1 faza
płyta wierzchnia nierdzewna płaska
pojemność komory 2/85
zakres pracy -2 d0 +10 stopni Celsjusza
minimalne parametry techniczne stołu z szafką
ilość zamawianego sprzętu – 1 szt.
wymiary 1000x700x850 mm
szafka nieprzelotowa
płyta wierzchnia nierdzewna płaska
Lista dokumentów / oświadczeń wymaganych od oferenta:
- oświadczenie o braku powiązań oferenta
- oświadczenie o sytuacji finansowo-ekonomicznej oferenta
Kryteria oceny i sposób przyznawania punktacji dla zmywarki kapturowej:
85 pkt. – cena
15 pkt. – warunki serwisu ( serwis dostępny na terenie całej Polski)
Kryteria oceny i sposób przyznawania punktacji dla krajalnicy, lady/stołu chłodniczego, stołu z szafką:
100 pkt. – cena
Warunki udziału w postępowaniu
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy akceptują treść zapytania bez zastrzeżeń (złożenie oferty jest jednoznaczne z akceptacją zapytania)
Opis sposobu przygotowania oferty:
Wykonawcy zobowiązani są zapoznać się dokładnie z informacjami zawartymi w Zapytaniu ofertowym i przygotować ofertę zgodnie z wymaganiami określonymi w tym dokumencie,
Wykonawcy ponoszą wszelkie koszty własne związane z przygotowaniem i złożeniem oferty, niezależnie od wyniku postępowania,
Zamawiający nie odpowiada za koszty poniesione przez Wykonawców w związku z przygotowaniem i złożeniem oferty,
Wykonawcy zobowiązują się nie zgłaszać jakichkolwiek roszczeń z tego tytułu względem Zamawiającego,
Oferta powinna zawierać łączne koszty związane z realizacją zamówienia,
Ceny należy podać w kwocie brutto z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku, ze składkami pracodawcy,
Oferta powinna być sporządzona w języku polskim.
Unieważnienie postępowania
Zamawiający zastrzega sobie możliwość unieważnienia postępowania bez podania przyczyny. W przypadku unieważnienia postępowania, Zamawiający nie ponosi kosztów postępowania.